Monikine kváskové dobroty

Srdečne Vás pozývame na Kruh Zdieľania. O kváskovaní, pečení chlebíka a ďalších chutných kváskových dobrotách.

Kruhom zdieľania Vás bude sprevádzať Monika Valová

Sobota 11. októbra 2025

18.00 h

Bratislavská 5, 921 01 Piešťany

dobrovoľný príspevok

Sobota 11. októbra 2025

18.00 h

Bratislavská 5, 921 01 Piešťany

dobrovoľný príspevok

Rada vás prevediem celým procesom pečenia kváskového chlebíka

"Pečenie sa stalo mojou vášňou. Pečeniu kváskových dobrôt sa venujem intenzívne dennodenne už 6. rok. Učím, ako si doma upiecť vlastný kváskový produkt, ktorý bude plný nádherných chutí a vydrží čerstvý."

Potrebujete sa poradiť? Zavolajte na +421 905 935 552 alebo mi napíšte na zdielanie@darynasichpredkov.sk

Srdečne vás pozývam pozrieť sa aj na moje webové stránky www.monikavalova.sk s množstvom obrázkov pre inšpiráciu 😊

V kruhu sa budeme zdieľať

Ako pripraviť ideálne cesto na kváskový chlebík.
Správne techniky pre nadýchaný chlebík s chrumkavou kôrkou.
Rôzne tipy na všetky kroky prípravy a pečenia chlebíka.

V kruhu sa budeme zdieľať

Ako pripraviť ideálne cesto na kváskový chlebík. Správne techniky pre nadýchaný chlebík s chrumkavou kôrkou. Rôzne tipy na všetky kroky prípravy a pečenia chlebíka.

Keď sa domov každé ráno naplní nádhernou vôňou

Čerstvo upečený domáci chlebík je dar, ktorý vytvorí priestor lásky, hojnosti a harmónie. Kvalita domáceho čerstvo upečeného chlebíka vytvorí blaho vo vašom žalúdku. Jeho nadýchaná a vláčna striedka i chrumkavá kôrka s jemne zvonivým zvukom pri krájaní vás rozmazná vôňou, chuťou, zvukom i láskavým vzhľadom.

Keď sa domov každé ráno naplní nádhernou vôňou

Čerstvo upečený domáci chlebík je dar, ktorý vytvorí priestor lásky, hojnosti a harmónie.
Kvalita domáceho čerstvo upečeného chlebíka vytvorí blaho vo vašom žalúdku.
Jeho nadýchaná a vláčna striedka i chrumkavá kôrka s jemne zvonivým zvukom pri krájaní vás rozmazná vôňou, chuťou, zvukom i láskavým vzhľadom.

Monika Vám prakticky ukáže

Ako sa starať o kvások.
 Ako pripraviť rozkvas.
 Ako zamiesiť cesto.
 Ako má cesto kvasiť.
 Ako cesto prekladať.
 Ako stáčať cesto do ošatky.
 Ako má cesto v ošatke kvasiť.
 Ako chlebík piecť v rúre.
 Ako má chlebík správne ochladnúť.
 Ako chlebík vhodne skladovať.

Monika Vám prakticky ukáže

Ako sa starať o kvások.
 Ako pripraviť rozkvas.
 Ako zamiesiť cesto.
 Ako má cesto kvasiť.
 Ako cesto prekladať.
 Ako stáčať cesto do ošatky.
 Ako má cesto v ošatke kvasiť.
 Ako chlebík piecť v rúre.
 Ako má chlebík správne ochladnúť.
 Ako chlebík vhodne skladovať.

Viete, že?

Produkt vyrobený z kvásku je zdravší a výživnejší.
Kvások prospieva vášmu organizmu viac než droždie.
Kváskový produkt posilňuje vašu imunitu.
Kváskové produkty vplývajú blahodárne na vašu črevnú flóru.
Kváskové produkty vydržia dlhšie a je prirodzene konzervované.
Že kváskový produkt odkyseľuje organizmus.

Viete, že?

Produkt vyrobený z kvásku je zdravší a výživnejší.
Kvások prospieva vášmu organizmu viac než droždie.
Kváskový produkt posilňuje vašu imunitu.
Kváskové produkty vplývajú blahodárne na vašu črevnú flóru.
Kváskové produkty vydržia dlhšie a je prirodzene konzervované.
Že kváskový produkt odkyseľuje organizmus.

Prineste si so sebou

  • tvorivú a veselú náladu
  • zápisník na poznámky

k dispozícii bude

  • nápoje (káva, čaj, voda)
  • kváskové dobroty na ochutnanie

Odnesiete si domov

  • poznatky o kváskovaní
  • kvások na vaše ďalšie tvorenie

Prineste si so sebou

  • tvorivú a veselú náladu
  • zápisník na poznámky

k dispozícii bude

  • nápoje (káva, čaj, voda)
  • kváskové dobroty na ochutnanie

Odnesiete si domov

  • poznatky o kváskovaní
  • kvások na vaše ďalšie tvorenie

ZÁBERY Z PODUJATIA

Prihlásenie na Kruh Zdieľania

E-mailová adresa*
Krstné meno*
Priezvisko
Mobil
Odoslaním údajov do formulára dávam spoločnosti MONARD EVENTS s.r.o. súhlas so spracovaním mojich osobných údajov na účely komunikácie k podujatiam od Dary Našich Predkov | MONARD EVENTS s.r.o. a k ďalšej komunikácii k podobným témam v súlade s Podmienkami ochrany osobných údajov